Home

Accountants, Belastingadviseurs en meer...

Wij zijn Accountants en Belastingadviseurs. En die zijn er veel. Een jaarrekening maken kunnen we allemaal. Het gaat ons erom iets extra’s te brengen. Wij gaan met de ondernemer aan tafel voor tussentijdse bijsturing en advies op allerlei gebied. Dat brengt de klant daar hij wil: doen waar hij goed in is; zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn financiën. Vandaar onze lijfspreuk: Omdat je nú leeft!

‘Ouderwetse’ toewijding en moderne techniek

Focus op het maximaal haalbare rendement uit uw onderneming? De Actrion Accountants Belastingadviseurs zijn al meer dan 35 jaar steun en toeverlaat voor vele ondernemers in de regio Rijnmond en ver daar buiten. Middels up-to-date kennis, een toegewijde benadering, de typisch Rotterdamse mentaliteit van ‘zeggen waar het op staat’, een hoge graad van automatisering en de nieuwste technieken omarmend. Tijd is immers geld.

Wat brengt Actrion mij wat een ander niet doet…?

Wij brengen rust door vertrouwen. Onze mensen zijn gespecialiseerd op juridisch en fiscaal gebied, nemen uw zaken volledig uit handen of adviseren u daarbij. De teller begint bij ons heus niet meteen te lopen… wij geloven in het verbinden van mensen en het persoonlijke contact daarbij zorgt niet alleen voor een vriendschappelijke samenwerking, maar haalt ook het beste in uw en onze medewerkers naar boven.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Lees meer over onze diensten